Malu aiiiii.. :D

17:49

Petang semalam, aku attend seminar SOHOBiz kat Royal Lake Club, Taman Tasik Perdana pukul 2-5 petang atas invitation dari sorang member aku..seminar ni free jer,that's y kalau nak attend kena ada jemputan..kebetulan jumaat petang masa tengah tunggu mr hubby amik aku kat ofis, kawan aku tepon ajak ke seminar ni..seminar ni pasai apa??all about biz online..ni nak story masa aku dah sampai kat Royal Lake Club ni,mr hubby cuma hantar je then dia terus gi Subang jap..aku sampai pun dah lambat, seminar ni dah start..aku masuk je kat dewan tu, Salha Zain tengah bagi talk..tak baper nak paham sangat le kan, dah aku pun masuk lambat..okey b4 tu, lepas je mr hubby hantar aku kat lobi Royal Lake Club tu, aku pun tanya ngan reception, Seminar ni kat mana..dia inform tingkat 2, kena naik lif..at first aku ingat nak naik tangga je tapi dah reception tu cakap kena naik lif, aku pun okey je la..sambil2 tunggu lif ada le beberapa orang lain & ada jugak yg nak attend seminar sama ngan aku. sambil tu aku duk whatsApp ngan member aku..then lif depan aku bukak, aku terus laju2 masuk dalam lif..aku cam terkejut, apasal aku je masuk dalam lif tu..napa yg lain tak masuk..aku duk terpikir lif tu rosak ke..aku pun ringan mulut tanya ngan orang2 yg kat luar tengah tunggu lif tu, napa tak masuk..pas tu sorang dari dorang dengan speaking mat salleh,pdhal orang melayu kita tau, dia jawab "it's going down"..oooo,aku pun buat muka tak malu terus keluar dari lif tu..pas keluar aku duk pandang atas lif tu, tak de pun yg label untuk tunjuk lif tu turun @ naik, then aku tengok tempat kita tekan button lif tu baru tau, upenya dekat situ..hisssh sobar je lah..aku pun buat muka tak malu je le sambil2 whatsApp ngan member aku yg ajak aku ke seminar tu..sampai je tkt.2, member aku mmg dah ada kat situ..register nama, terus member aku ajak masuk ke dewan tapi dia tak masuk le coz dia urusetia..aku je masuk..masa aku masuk tu Salha Zain tengah bagi talk,dah nak abis pun..yg talk Irfan Khairi baru aku dapat dengar sampai habis..byk le info2 baru IK bagi mengenai tips perniagaan online ni..masa dengar talk ni, perut aku berkeroncong kuat kowtttt..nasib le dalam dewan tu bising..kalau tak sure orang sebelah-menyebelah aku dengar perut aku menyanyi..kuat gak tau..ngeeeee..t/h sebelum keluar semalam, aku tak masak..semalam kitaorg bekpes kul 12 kira aku consider sekali ngan lunch le upenye tak tahan ko..berbunyi2 perut aku..ku tahan je..lepas mr hubby amik terus pekena roti canai..aku kalau dah lapar sangat2, nak makan berat2 cam tak baper lalu sangat..jadik amik le yg ringan2 cam roti canai tu..

                    \

Apa pun thanx to my dear friend yg sudi ajak aku ke seminar ni..sangat2 bagus..byk tips yg IK bagi, boley aku praktikkan..semoga ada perubahan positif pada biz online yg aku tengah usahakan skrg..Aamiin..

You Might Also Like

2 Comment

  1. hehehe... xpe... cover2 dgn hp.. sib baik ade hp..klu x pandang dinding je.. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tau x pe..nasib tengah ber'whatsApp' time tu..kaver line..pdhal tengah menahan malu....

      Delete