Beauty & Health

10:06

STICKY POST
New entry, sila scroll di bawah ;)

Bagi sesapa yang berminat untuk mencuba produk2 kat bawah ni, boleh text/whatsApp saya di 0163333046..boleh jugak add saya di ChintaHati Beautycare..

Myracles Beauty

 Produk Tempatan/ Buatan Malaysia dan mendapat kerjasama dari FAMA di mana semua sumber collagen di dalam setiap produk Myracles Beauty dibekalkan oleh FAMA. Produk Myracles Beauty dikilangkan di Kedah-Bio, Kedah.
 Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , mneghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit...Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit JADI bila org yg ada masalah jerawat...sel yg lemah dibahagian yg ada jerawat akan dibaikpulihkan dan dlm masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang dan sel kulit semakin kuat…jerawat akan lebih cepat kecut dan mempermudahkan utk menghilangkan kesan jerawat tersebut.

 RM170 (SM) & RM185 (SS) Free Postage

Gaia Skin Care

 GAIA skin care berkesan utk kulit bermasalah. .jeragat..jerawat..parut jerawat atau pun open pores kronik....

 Gaia Trial Set  - Price RM120
Gaia Medium Set  - Price RM160
Gaia Exclusive Set  - Price RM280

+
 Postage RM6 S/M ... RM9 S/S

SW Secret Serum

 SW Secret Serum 4in1 (whitening, anti-aging, anti-wrinkle & facial uplifting) produk keluaran Malaysia 

 RM89 S/M & RM95 S/S 
+
Postage : RM6 s/m / RM9 s/s

Aura White GlutaCollagen 400000mg

AURA WHITE GLUTACOLLAGEN 400000mg - 
Rahsia Kulit Cantik Berseri Seawal 7 Hari Sahaja 

 a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah jeragat , jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
c) Rambut lebih sihat , halus & bersinar
d) Mengurangkan keduan & garis halus
e) Melambatkan proses penuaan
f) Mengatasi masalah sembelit
g) Mengurangkan sakit sendi
h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
i) Mengurangkan rekahan kaki
j) Menguatkan otot , kuku dan tulang
k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat

RM150 (S/M) RM160 (S/S)

PERCUMA SHAKER
PERCUMA 3D DIAMOND SHEET MASK
PERCUMA POS LAJU :))

You Might Also Like

4 Comment

  1. AJ teringin nak cuba aurawhite tu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. AJ..aurawhite tu mmg tengah ngetop skrg ni..hihi..harusss cuba.. ;)

      Delete
  2. wah, dh mcm2 bisnes skang...
    teringin nak try produk tuk kulit, tapi ongkos x menntu.. hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..cuba2 berbisnes..cari side income.. :-)

      Delete