Astro oh Astro #2

10:59


wah,wah siap part2 bagai..ni sambungan dari citer Astro oh Astro. semalam dapat bil Astro lagi..kitaorg dah cuak, ingat nak kena bayar gak ke..aku mmg dah set kat mind rini nak call Astro lagi sekali..but bila bukak je sampul surat, nengok2 jumlah yang ritu kitaorg kena denda tu telah di tolak sbb lepas aku complaint tu, agaknya baru dorang take action..kalau aku tak complaint, bayar je amount yang kena denda tu dorang le untung..smartcard dah return tapi tetap kitaorg bayar je denda..tapi tak kisah le, yg penting tak kena bayar..fuhhhh lega..setel masalah.. :)

You Might Also Like

2 Comment

  1. Nasib dia take action kak...
    Kalau tak ada jugak yang nak kena maki tu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..tau x pe..mmg free2 je kena marah klu dorang tak amik action even kita dah komplen bagai..

      Delete