Adoiyai Sadis

14:33

Sadisnya aku ngan line tenet kat ofis ni..sejak2 kononnya buat kerja-kerja penyelenggaraan rangkaian last month, terus line tenet cam hapa jer..ritu aku & member ofis pelik gak apsal lepas buat kerja-kerja penyelenggaraan ni, line tenet slow giler..so hari tu kebetulan kitaorg ada jumpa ngan budak I.T. kementerian..kitaorg tanya ngan dia..upe2nye dia cakap mmg Kementerian dah tukar line internet guna yg gov.punya..sebelum ni pakai Kementerian punya sendiri..so no wonder le line tenet jadik lagiiiiiiiiiii slow..budak I.T tu cakap, line yang sekarang mmg akan kekal le sampai bile2..adoiyai sadisnyaaa..jenuh aku nak masuk gambar2 dalam FB aku..bukan tu je aku kat opis selalu pasang radio online tapi lepas guna line yang sekarang, kalau pasang radio pun sangkut2..naik menyampah lak aku..jenuh asik nak refresh je kojenye..masalahnya refresh pun still sama gak,sangkut2..dengar lagu pun tak leh nak fefeling..menyampah le..tak de mood nak buat keje..kalau tak sambil buat keje, sambil dengor lagu..semangat sikit tambah2 lagu yg peberet..nampak gayanye pas ni kalau aku nak upload gambar2 kat FB, kena guna laptop kat umah le..kalau kat opis nak bukak FB tu boley mmg boley tapi slow..contoh cam harini le dari pagi aku nak masuk gambar untuk 1 album jer, tak lepas2 lagi ni..sabor je lah..

You Might Also Like

4 Comment

  1. kak bwk radio sendiri je kak puas hati dgr x sangkut2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ada gak terpikir..nak beli radio kecik,pasang kat opis..bowinkkkk nak buat keje tak de lagu2 background..

      Delete
  2. Replies
    1. Mmg bersabar je la..nk buek camno,kan..

      Delete