Adobe Photoshop & Power Point

13:57

Tuan blog attend Kursus Adobe Photoshop & Power Point selama 3 hari (23-25 April 2013)..


1st assignment (macam kat U pulak nak ber'assignment' bagai)


2nd assignment (ingat nak letak gambar aku & mr hubby tapi tak bawak pendrive.tepek le gambor Lisa & Yusry..aku kan peminat KRU..)
**Bila dah belajar Adobe Photoshop ni baru tau memacam leh buat..kalau nak edit gambar, if ada jerawat boley clearkan..kalau nmpk muka cam tak gebu, boley digebukan..memacam upenye leh buat..ni baru belajar asas je..kalau advance..mau gambar2 aku sume, sebelum masuk kat fb @ blog ni aku edit dulu..kasik cun..ngeeeee..eh, tapi ni pun aku dah tau basic sikit2, boley ar try :D

**Harini belajar PowerPoint pulak..best..lepas ni kalau bos suruh buat slide presentation dah terer (kenkonon cam terer), idok le gigil2 tangan plus sakit pala pikir nak buat camne sbb tak tau nak edit..bukan tak gheti tapi tak mahir jer...ngeeee..tu yg apply kursus ni,nasib kakak yg jaga kursus ni letak nama aku..

You Might Also Like

0 Comment