PLKN

12:13

1st time dalam famili aku ada yg kena attend PLKN..haha..cian..ni adik sepupu aku le yg kena..nasib baik time ai abis SPM tahun 1998, tak wujud lagi PLKN bagai..kalau x, aku orang pertama tulis surat tolak..aku kan tak suka aktiviti2 camni..manja le katakan..dulu2 masa sekolah, mak tak bagi attend aktiviti luar cam camping ke hapa..so terbawak2 le sampai skrg..salah kan mak padahal mmg diri sendiri yang tak minat bercamping2 ni..hehe..yg adik sepupu aku ni, mak dia a.k.a makcik aku suh check..pas tu aku post ni kat fb, tagged adik sepupu aku yg kena ni..rupenye dia dah tau tapi dia tak habaq ngan mak dia a.k.a makcik aku sbb dia tak mo attend..bertuah punya budak..sabor je lah..tapi tadi pas tengok status ni, dengan pantas terus mesej makcik aku bagitau pasal ni..haha..nasib ler ko akid..selamat ber 'PLKN'..

You Might Also Like

2 Comment