N.A.P

13:52

Daku dah terjebak dengan Nasi Ayam Penyet ni..dulu selalu le duk tengok Restoran AP ni merata2..kat area umah aku tu pun sama gak..penah duk tanya Mr Hubby masa lalu kat Restoran AP area umah kitaorg ni, apa menda le Ayam Penyet ni..sedap sangat ker??sekali hari tu, aku terjebak jugak dengan nasi AP sebab terbeli masa kat cafeteria ofis aku ni..aku duk tengok orang kedai tu dah siap letak dalam pinggan..Nasi, Ayam, Sup & sambal..so aku pun dengan konfiden tunjuk kat kakak kedai tu,nak yang macam ni bungkus sbb masa tu aku rasa cam malas nak amik nasi yang ada lauk2..sekali kakak kedai tu jerit kat kawan dia 'Nasi Ayam Penyet satu bungkus'..aku macam...lerrrr ni ker dia Nasi AP..haha..terserlah kejakunan aku..baru ai tau mana ke ghupe Nasi AP nie..so bila dah start rasa tu, ermmmmmm cedap jugak yeak nasi AP ni..patut ler byk je restoran AP ni kat mana2..

Ni gambar last week..tapi harini pun menu yang sama gak..see dah habaq aku dah terjebak ngan Nasi AP..tiap minggu mesti ada menu yg sama..

You Might Also Like

4 Comment

  1. terliuq cek! nk pi cari sat gi nih! hehe

    ReplyDelete
  2. AJ selalu makan kat Ampang...
    Sedap... Siap ada tempe goreng sekali... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..siap ada tempe lagi..best,best..feveret akak jugak ni..

      Delete