'Like'

14:03

Ala, malunye nak buat pages sendiri kat FB..masa mula2 start biz pun, mmg aku malas nak buat pages ni sbb tak konpiden..ada ke orang nak 'like' page aku tu..tapi atas advise dari sorang seller online yg jugak kenalan aku dalam fb, suruh aku buat pages sendiri sbb dia pun sebelum ni guna fb personal, tapi hari jumaat lepas akaun fb dia tu kena delete ngan FB coz dia selalu share gambar untuk pomot barang2 dia jual guna FB personal..macam aku buat skrg ler..so member aku ni nasihatkan better aku buat pages sendiri sebelum kena cam dia gak..selain dari dia, ada seller lain pun sama gak.akaun kena delete ngan FB.jadiknya conclusion aku buat gak ler w/pun tak baper nak konpiden ni ada ke orang nak 'like' kat pages aku tuh..tak pe ar, tawakal je lah yeak..so kalau ada korang2 yg sudi nak meng'like' boley ar klik link yang aku bagi ni..nama aku tukar dari Chinta Hati ke Chintafiezz-Boutique..sudi2kan le meng'like' yea ;) 

You Might Also Like

2 Comment