Komen di FB

21:52

mood aku yg happy2 harini di spoiltkan dengan 1 komen kat status adik ipar aku..huhu..sgt sentap..di komen oleh sedara mara aku sendiri..serius aku sgt terasa komen tu..x sangka pulak sedara aku ni boley komen cam tu..ingtkan selama ni,dia memahami tpi salah tekaan aku rupenye..x pe aku x mo mendoakan yg tak baik utk sedara mara sendiri tmbh pulak dia pun ada anak pompuan..skrg tgh belajar..nnti dh abis belajar,mesti kawen..hope anak dia bunting pelamin so x de la dia jadik cam parents aku..masih ternanti2 cucu sendiri..

"memanglah..terutama mak mentua n pak mentua ita lah kesian..mak______tengok dah lama duk nanti nak timang cucu sendiri"

w/pun ayat tu ditujukan pada adik ipar aku (ita) tpi ayat dah lama nanti tu,aku rasa utk aku ngan mr hubby..yelah kitaorg kan dh lama kawen..x pe la..kitaorg x mintak pun jadik camni..biar la org pndang kitaorg sinis sbb kitaorg belum ada ZURIAT sendiri tapi kitaorg bahagia cuma rezeki yang ITU belum memihak pada kitaorg..

You Might Also Like

6 Comment

  1. kadang2 dorang ni x fikir pasal kesensitifan orang lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang yg x pernah berada dlm situasi kita,mmg x akan faham..mungkin hnya segelintir shj yg cuba paham w/pun tak berada dlm situasi kita..selebihnya cuma pndai bercakap tnpa pikir perasaan orang yg berada dlm situasi tu.

      Delete
  2. sedih kan... ramai yg tak sensitif dgn perasaan kita.. moga 1 hari nnt, mereka2 ni lebih peka dgn rasa kita.. kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. K..betul..seyes saya sedey sangat bila baca komen ni kat FB..ramai yg tak sensitif dengan perasaan kita..mungkin pada dorang ayat tu besa je tapi sgt menusuk pada org yg macam kita ni..kita tak mintak pun dorang paham sbb yg tak berada di tempat kita mmg tak akan paham tapi kalau bercakap tu jangan le perli2..sbb mmg sakit sgt bile kena perli cenggitu..

      Delete
  3. sabar ye....ma lily sentiasa doakan kwn2 semoga cepat2 pregnant...okey

    ReplyDelete