03.03.2013

13:17

entry ni dah baper lama aku duk try nak transfer gambar direct dari phone aku ke picasa album tapi tak berjaya..aku pun tak tau apsal tak leh nak transfer..selalu kalau ada gambar2 aku tangkap guna phone, mmg aku transfer dulu dalam album picasa then baru aku masukkan gambar kat dalam blog pulak..tapi dah seminggu lebey rasanya aku tak boleh nak buat cenggitu..tak tau pasaipa..bila mengadu ngan mr hubby..mr hubby cakap aku ni memacam masalah..abis nak buat camne,kan..ritu pendrive personal aku hampir2 rosak, nasib mr hubby berjaya repair..pas tu bila aku mengadu pasai tak leh nak transfer gambar dari phone ke picasa album tu mr hubby cakap aku ni memacam masalah..hmmm..corry,sayang..wife awak ni,kan ganas sikit..semua menda yg guna nak rosak.. :D

okey, tak pe la..oleh kerana tak berjaya nak transfer gambar dari phone aku ke picasa album jadiknya aku cari alternatif lain ler..amik gambar kat bawah ni dari FB adik ipar aku a.k.a abah baby ni..03.03.2013 - officially adik ipar aku & wife dia - mama & abah,mama (mak mertua) aku jadik opah, mr hubby & me-pak long & mak long, angah -  pak ngah, dak cham - pak chu kot (ni tak sure lagi gelarannya apa) & uter - mak su..baby ni anak sedara pertama kitaorg & cucu pertama mak mertua aku..introduce our new family member (hubby side) >>>>>
                       
 Muhammad Ariff Shazwan bin Mohammad Shah Affendi

   
muka fotostat adik ipar aku.. :)  

You Might Also Like

4 Comment

  1. ooo.. ni la si kecik tu ye fieza..pandai pilih tarikh nak lahir..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah su..ni le dia nye..ngeeee..haha,mmg pandai pun Ariff ni pilih tarikh..cun tu tarikh lahir dia>>>>030313..

      Delete
  2. Comelnya dia...
    cantik tarikh lahir...
    Hehhehehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty AJ :)..Ariff saja je kuar tarikh tu,senang nak ingat bday dia..ngeeee

      Delete