super duper yummy ;)

11:42

as you all tahu..cewah,cam fefeling datin je ckp cam tu..saja je verangan..okey,back to the point..aku kan baru bjinak2 jual kek coklat yg sedap lagi yummy tu ;) ..aku ni kalau nak pi jual kat sorang2 mmg malu yang amat la..not like mr hubby..mmg muka selamber jer dia jual kat kawan2 ofis..and sememangnya diakui, kalau mr hubby bawak kek coklat tu ke ofis dia mmg SOLD OUT..siap ada request suh bawak lagi..macam smlm mr hubby bawak ke ofis, mula2 ada sorang kakak kat ofis mr hubby tu tak mau beli..sekali tak lama pas tu, kakak tu kol mr hubby suh bawak lagi esok..kakak tu cakap 'mula2 rasa cam tak nak beli tapi ramai yg cakap sedap, tu terasa nak try lak'..hai, memacam..tak pe la,kira mjadik le strategi mr hubby jual sikit2 kat ofis..mula2 dorang rasa dulu..kalau sedap,mana tau nanti dorang beli banyak pulak @ dorang war war pada sedara mara/kengkawan..inshaallah..macam aku lak, ai kan pemalu gilerrrrr..mmg tak le aku nak jual kat ofismate..bukan eksen ke apa tapi ai pemalu, hokayyyy..so aku try letak kek coklat kitaorg ni kat 1 kedai mini kat foodcourt block F, JKR..last week le aku baru start letak kek ni kat kedai tu..aku letak 10 bekas je..test market dulu..last week kan ramai yg still coti2 malaysia so masa 2nd day pas aku letak kek ni, aku saja usha kat kedai tu laku ke kek coklat kitaorg..sekali tengok bersusun tinggi lagi kek coklat kitaorg tu..mksudnye tak de orang beli lagi ler..okey, x pe..think +ve..ramai orang coti lagi..and semalam masa aku nak tukar duit ngan kakak yg jaga kedai mini tu, aku tak nampak lak kek coklat..aku duk ingat kakak tu simpan dalam fridge yg letak air kotak/tin tu ke..sekali kakak tu nampak aku,dia suh bawak lagi..aku cam terkezut..aku tanya akak tu dah abis ke?akak tu tunjuk ada balance 1 je lagi..depan aku je..mana aku nak nampak, dah rendah (alasan..padahal mmg tak nampak even bermata 4..hehe)..pagi ni aku gi hantar lagi kat kedai tu..alhamdulillah..mendapat sambutan ghupenye..kakak tu pun inform aku tadi, ada yang beli sampai 2-3 bekas sekali..pada sesapa yang kerja dekat ngan area ofis aku ni JKR,Jalan Sultan Salahuddin..kalau berminat nak try, sedap ke idok kek coklat aku citer ni,try le beli dulu kat kedai dalam foodcourt kat Blok F, JKR tu..kalau rasa sedap, if korang nak beli banyak leh kontek ai..no. kontek ai seperti di dalam gambar kat bawah ni..mana nak tau kot korang tengah plan nak buat event cam wedding,tunang, bday party, cukur jambul & mencari something utk doorgift..boley ar bagi kat tetamu/sedara-mara/kengkawan coklat cake yang super duper yummy ni ;)


Note : lupa nak mention..C.O.D area KL & Selangor (Kajang, Semenyih)..yg negeri2 lain,harap maaf tak leh nak antor kek ni guna Pos..nanti sampai kat korang, tak serupa kek..

You Might Also Like

7 Comment

  1. owh akak keja JKR ya sma tmpat ngn sya lah rupnya..blog F tgkt 11..itu my opis tp duu lah skrg dh tukar kja lain..haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..sama ghupenye tapi akak keje kat KKR..sebelah JKR tu je..tapi mmg hari2 beli lunch kat blok F tu..

      Delete
  2. wah.. daku giler kek coklat.. leh cube ni fieza.. bape 1 bekas ni fieza?

    ReplyDelete
  3. Memang tergoda tengok..!
    Singgah dari blog Ina Haireina..hihihi

    ReplyDelete