Komen aku pasai citer ni

13:13


Setelah beberapa hari cuti, aku nak buat review pasai filem Husin, Mon & Jin Pakai Toncit yg aku, mr hubby & adik aku dah gi tengok last week..kitaorg gi tengok citer ni hari sabtu rasanye..masa kitaorg nak booking online, nengok seat cam byk kosong..tapi bile dah masuk lam panggung, tu diaaa penuh seat..smpai kat depan screen pun penuh..citer ni aku & mr hubby mmg plan nak nengok kat panggung sbb terpengaruh nengok filem yg sebelum ni Hantu Kak Limah Balik Rumah..so expect harusss le best tapi b4 gi nengok tu, ada baca kat blog2..so dorang ada bagi review sikit..jangan letak high expectation kat filem yang baru ni..ada yg suka filem sebelum ni, ada suka filem yang baru ni..citarasa setiap orang berbeza..so,aku & mr hubby dah set awal2..okey..dont put high expectation..hmmm..lepas dah tengok citer ni comment aku - kalau citer yg pada aku mmg lawak, aku leh gelak tak abis2..even dah abis citer pun, aku tak abis gelak lagi tu maksudnya citer tu mmg kelakar habis untuk aku..tapiiiii ada tapi nye kalau citer tu tak best sangat..aku senyum2 je,ermmmm paham2 sendiri le yeak..pada aku, HKLBR lagi besttttt..pada mata aku le..masa tengok citer ni kat panggung pun ada le scene yg aku rasa kelakar, aku gelak sikit2..yang lain tu, cuma senyum2 jer..itu maksudnye...pikior le sendiri..tapi dalam panggung tu, ada gak le aku nengok penonton yg beria2 gelak..mebi pada dorang kelakar kot..pada aku,besa2 je..tu je la review..malas nak buat sinopsis lak..kalau korang rasa nak tau citer smpai habis, sila gi nengok citer ni di pawagam berdekatan..ewah, cam iklan berbayar je.....ataupun kalau korang rasa tak berbaloi nak nengok di panggung, tunggu je di Astro First..nanti ada le kuar..apapun aku rasa kalau watak Johan dikekalkan dalam citer ni, sure lagi best..yg ni pun bukannya tak best tapi rasa cam ada kurenggg sikit..kalau nak bagi ***** tu dari 5..aku bagi 2 1/2 @ 3 je kot.. ;)

You Might Also Like

4 Comment

  1. salam MakLady pun dah pegi tengok last week. Harng i Jumaat. mmg spt yg disangka. Kurang mengenyat mcm filem terdahulu. jalan cerita pun agak sama je. kira sambung cerita yg dahulu.. purata leh kasi 3 bintang jgk lerrr hehehe ;)

    http://blogdearlady.blogspot.com/2013/02/ga-maklady-i-love-to-see-you-smile.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ML..kan..cam kurenggg sikit..prefer yg sebelum ni punya.. :D

      Delete
    2. da agak da. sbb tgk preview kt astro prime ke ria ntah, cm slow jek. huhu

      Delete
    3. Orked..tggu astro first je la..kitaorg sbb tertarik tgk teaser dia..part awie blik kg naik keta yg macam nk roboh tu..nengok cam menarik..sekali dh tgk,hmmmmmmmmmmmm :-)

      Delete