Gong Xi Fa Cai @ KKRM

10:59

Gambar-gambar sekitar sambutan tahun baru cina semalam @ KKRM..so hari ni WW, so kurangkan ayat..letak gambor jer.. :D

kat luar Dewan
ada orang main muzik atas pentas tu tapi x baper nampak sgt sbb aku duduk belakang..

ofismate aku..kak Yus & kak Tipah

owner blog ler & kak Yus

yee sang (betui ke ejaan dia..)ala,kalau tahun baru cina mesti ada ni..gaul2 sume ni..ikut kepercayaan cina, masa gaul2 ni kalau lagi tinggi kita angkat lagi bertuah..cam tu le..

persembahan tarian singa..nak tngkap yg appear kat screen tu tapi tak baper clear jugak..aku kan duduk belakang..tue la amik lagi seat belakang..

menu..gambor makanan lupa nak snap..dah abis sume,baru aku teringat..

student dari SJK (C) buat persembahan yoyo kot..tapi bukan yoyo yg macam kita selalu main..dia lain sikit..aku rasa permainan tradisional cina..

ni pun sama macam gambor kat atas..

tunjuk gigi putih berseri..jadik guna le ubat gigi darlie..ngeeeee

owner blog & kak tipah

2 orang kakak yg rapat ngan aku kat opis..

eh, macam tak WW je..banyak je ayat yg ku taip.. ;)

You Might Also Like

2 Comment

  1. Dapat angpow tak??
    Hehhehehe.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampul kosong ada ler..buat hiasan kat dinding dewan..haha

      Delete