Ada Name Card

14:30

sila le korang jangan bohsan baca entry aku yg pasai biz ni,yea..akceli aku saja nak share sbb rasa excited pulak tadi tetiba masa tengah amik lauk untuk lunch kat blok F,JKR ada some1 tegur aku tanya aku ke yang letak kek coklat kat kedai mini kat c2..aku of course le terus angguk laju2..aku tanya camne dia tau,dia cakap kakak kat kedai tu yang bagitau..so kebetulan lak aku ada kat area c2 tadi, mebi kakak kat kedai tu nampak aku so bile orang tanya pasai kek ni, terus je le dia tunjuk kat arah aku..masa tu lak aku tengah bz amik nasi & lauk untuk lunch..ahkak kan tak diet w/pun ulcer tak baik2 lagi ni, tetap berselera..yg tanya pasai kek coklat tu, aku agak dia cam berminat nak beli dalam kuantiti yang banyak kot..masa borak2, dia tanya macam ne nak kontek..'Ada Name Card,tak?'..aku gelak2 ckp,ala biz kecik2 je..tak de biz card bagai..so aku just bagi no.phone je kat dia..eleh, kecoh je aku ni kan..baru sorang tanya dah kepochi tulis dalam blog.. yang menanya tadi tu pun baru tanya2 je..saja je aku tulis kat dalam blog..ada entry baru sbb aku ni tak banyak idea sangat so ada story2 cam ni,tulis le kat blog,kan :D

You Might Also Like

6 Comment

  1. owhh... bisnez kek coklat eh? boleh try ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boley je..anything sms/wassup @ call me :-)

      Delete
  2. Takpe lah kak...
    Memula ni kecil2an...
    Nanti mana tau rezeki akak.....
    Kita tak tau kan... =D
    Nanti nak rasalah kek akak tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaallah..boley je AJ nk try..anything leh kontek akak :-)

      Delete
  3. ohhh ade letak kat kedai blok f ekkk...boleh try nie...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah..ada..gi ar try beli 1 dulu kat situ..kot berminat nk beli bebanyak,leh kontek sya :-)

      Delete