2.2.2013

11:07

Sekarang ni bz sungguh le aku nak update blog pun jarang2..sorry le yea kengkawan (kalau ada le yg datang singgah..nengok blog tak berupdate)..sejak2 dah menceburkan diri dalam biz online ni, asik bz mengupload gambor baju,kasut, beg & memacam lagi kat fb ngan blogshop aku tu..okey ni nak story bersempena ngan cuti Hari Wilayah last week, aku, mr hubby & famili aku balik kampung coz ada kenduri kawen adik sepupu aku kat kampung abah aku di Padang Rengas, Kuala Kangsor..so story pendek2 je..yang lain korang nengok gambor je lah..

pelamin..santekkan..tetiba jeles..hehe

ketibaan pengantin..adik sepupu aku pengantin pompuan tu..

tu dia..pengantin masuk nak duk kat pelamin

pengantin

aik..tetiba terselit lak..mr hubby ngah baca paper..masa ni kitaorg tengah nunggu abah aku yg kena tinggal ngan mak & adik2 aku..dorang dah chow cin cau dulu..tak larat..kepanasan..nasib aku & mr hubby tak gerak lagi..kitaorg lepak kat umah sedara kat c2..tapi yg bestnya kitaorg smpai umah dulu sbb mak,adik2 aku ngan sorang mak sedara aku gi jenjalan kat pekan Kuala Kangsor..dorang bershopping..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Aah pelamin dia simple..
    Tapi cantik..... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..awat le akak tak kreatif masa kawen dulu..ish,jeles sungguh ni..hehe

      Delete
  2. kecik² dulu selalu gi Kuala Kangsar..suke shopping kat situ ehehehee

    ReplyDelete