Tahun Baru..PC pun baru

16:34

Yeay..dapat PC baru..al-kisahnya last week, printer aku buat hal..panggil budak I.T. pas tu sekali dia buat upgrade anti virus kat pc aku yg dah expired.. masa buat tu, budak I.T. ni cakap pc aku slow gilerrrr..dia tanya aku, napa tak mintak pc baru..aku leh jawab "eh, boley ke?" wah..statement baiknye aku,kan..hehe..bukan aku tak mo mintak, aku ingat kena tunggu pegawai aset tanya, baru cakap..sian aku..tu pun tak tau..pdhal dh masuk keje gomen, 5 tahun..so bile budak I.T. sendirik cakap pc aku slow & tahap mmg patut tukar yang baru..aku pun apa lagi bagitau ar ngan pegawai aset bahagian aku ni..aku mintak nama aku di masukkan dalam senarai untuk dapat pc baru nanti..tengok,tengok pagi tadi budak I.T. hntr printer aku yg dah repair & set pc baru ni..best,best,best...bersemangat buat keje..hehe..tetiba..dapat pc baru, semangat buat keje..masa pc lama x semangat ler..ngeeee..bukan apa pc baru ni lain sikit feel dia..tadi aku pun apa lagi velagakssss le ngan sorang dua staff..sume jeles..dorang ckp screen dia besor..puas nengok..mmg besor pun, aku lak rasa cam janggal sikit..CPU pun letak cam kat dalam gambor ni.senang aku nak cocok pendrive..kalau yg hat lama, terbongkok2 nak cocok pendrive bawah meja..tu yg bior je pendrive lekat kat CPU..sekali hamik ko, pendrive aku rosak..udah le byk dokumen dlm tu..habis sume..dpt le mr hubby buat recovery tpi tak sume la..nasib dpat somi keje I.T..eh, apa dah melalut ni..apapun aku dapat PC baru..yeayyyyyy.. :D




See senang nak cocok pen drive..depan mata je.. :D

You Might Also Like

0 Comment