My Target

11:36

Aku penah baca kat blog some1, dalam biz ni kita kena ada target..hmmm, sekarang aku tengah target for something..hope di bukakan jalan & dipermudahkan oleh Allah untuk mencapai target aku ni..aku pun x mo le story mory pepanjang pasai target aku ni.. inshaallah, kalau target aku ni tercapai, aku share kat sini..kalau aku tak share tu, pepaham sendirik je lah.. ;) apapun doakan semoga aku berjaya capai target aku tu.. Aamiin..

You Might Also Like

2 Comment

  1. salam... insyaALLAH ... ML doakan tercapai nnti. moga dipermudahkan. Setiap kebaikan akan dibalas dengan kebaikan juga ;) salam sayang selalu ...dari ML sekeluarga TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..inshaallah..Aamiin..tima kaseh ML..

      Delete