Inspired by Kate Middleton

17:52

Nak update sikit biz ai..jangan borinkkkk tau..sekarang,kan musim ber'peplum' bagai..sana sini org ber'peplum'..so chintafiezzshop ada koleksi terbaru peplum ni..peplum zebra, peplum vunga2 & 1 lagi baju ni, design dia spesel sikit sebab ilham dari obersee..nama baju ni 'inspired by kate middleton'..see, tengok nama pun dah tau..mmg seyes cantik la baju ni..sangat mdapat sambutan..nak tengok mana ghupe baju2 aku ckp ni..jeng,jeng,jeng..tapi aku letak setiap design, 1 gambor je la..nak tengok kaler lain, gi ar masuk kat FB aku..link aku dah bagi kat bawah..korang cuma click je kat situ..

(1)  PEPLUM ZEBRA PRINTED

kalau nak tengok kaler lain, klik SINI
~TOP : PEPLUM ZEBRA PRINTED (RM50)
~FREE SIZE ( S TILL L CAN FIT IN)
~SUPER COMFY,SOFT, COTTON + LYCRA

~BOTTOM : BUTTERFLY SKIRT (RM50) ~STRETCHABLE

POSTAGE :RM 5 (SM) & RM8 (SS)

(2) INSPIRED BY KATE MIDDLETON

kalau nak tengok kaler lain, klik SINI 
TOP : KATE V NECK RED LACE (RM75)
SIZE : S , M , L

BOTTOM : RYNA SKIRT (RM48)
COLOR : RED,BLACK,MUSTARD,BROWN,ELECTRIC BLUE,PURPLE
*Kain boleh pilih color ikut citarasa anda *

 POSTAGE :RM 5 (SM) & RM8 (SS) 
  
(3) PEPLUM FLOWER PRINTED

Kalau nak tengok kaler lain, klik SINI
~Top : Peplum Flower Printed (RM 50)
~Super Comfy, cotton + lycra
~S till L can fit in

~Bottom : butterfly Skirt (RM50)
~Stretchable , high quality lycra

  POSTAGE :RM 5 (SM) & RM8 (SS)

cantik,cantik kan baju ni..waaaaa..aku sendiri terpikat..kalau korang pun terpikat gak, pm je aku kat fb..nak wassap2 pun boley /0163333046..

You Might Also Like

6 Comment

  1. Cantik!! tu baju2 ke je yang??
    Nieta ade add kat FB :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nieta..byk lagi dress,blouse kat fb saya..handbeg pun ada..pi le cuci2 mata..saya dh approved nieta..

      Delete
  2. cantikkkk! tp takde ke saiz besorrr sikit... ;p

    ReplyDelete