I LOVE BLOGGING

17:24

fuhhh,fuhhhh..tiup habuk..dah baper hari tak mengupdate blog kesayangan ni..bz le kata ko..maklum ler bz mengupload gambor2 baju kat FB..well, u know ai kan biz skrg..kalau korang free2 tu leh ar jenguk kat FB aku Chinta Hati tu..macam2 pesen baju ada..dress, blouse..u name it..sume ada..bukan baju je, beg..kasut..nnti jam pun ai jual okey..eh, eh..boley pomot lak..yea ar, sapa lagi nak pomot bukan ai sendirik..okey, ni apa kena mengena tajuk ngan content..tak kena lngsung..citernye gini.. for those yg nak tempah t-shirt tajuk macam kat atas pas tu siap ada link blog korang lagi..klik ar SINI..owner blog ni tengah ambik tempahan..tarikh tutup untuk 1st batch ni 25 Januari 2013..nak tengok contoh t-shirt camne.. tengok ar gambar kat bawah ni..cun kan..kaler t-shirt korang boley pilih..cer bayangkan korang pakai t-shirt ni, blkg tu ada link blog korang..wahhhh..glamer gitewwww..spesel tu..orang lain tak de..korang ada..okey le, saja je nak pomot..kalau minat, korang klik ar link yg ai bagi kat atas tu..semua detail owner blog dah mention dalam entry kat blog dia..if minat boley ar kontek ngan dia..glamer tu owner blog ni..penah masuk blogger pilihan kat dalam paper Utusan Malaysia bulan Dec.2012..x caya korang masuk blog dia, tengok kat sidebar ada gambor..


You Might Also Like

2 Comment

  1. wahh terima kasih kak sbb tlg promte entry ni..xtau plak kak pnya website ni..artu ltk yg lain..hehe...meh2 oder!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hairy,yg ni blog personal..yg akak bgi tu utk bisnes..hehe

      Delete