Happy Birthday to me :D

15:08

Happy Birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to meeeee, happy birthday to me.. :D umor - 23..ngeeee..tipu la tu, 23..always 23..terbalikkan je angka tu tau le umor aku baper..

tq to all my fwen & cousin yg wish birthday kat fb aku..sume wish..aku ingt tak de sapa yg nak wish rupenya ada gak kawan2 & kazen yg sudi wish kat fb..ada yg sms..aku okey je at least ada gak orang ingat..tapi ada sorang je aku expect orang pertama akan wish but unfortunately org tu langsung tak ingat....sapa orang tu..biar la aku je yang tau.....bz sangat kot smpai tak ingat langsung bday aku..tak pe lah..x mo taching2..harini kan birthday aku..kena le hepi2.. :D ngeeee

You Might Also Like

12 Comment

  1. Selamat hari lahir....
    Semoga panjang umur dan murah rezeki.... =D

    ReplyDelete
  2. Happy b'day...semoga dimurahkan rezeki..amin...

    ReplyDelete
  3. Happybirthday chita semoga murah rezeki n cepat2 jadi mummy

    ReplyDelete
  4. happy birthday darlingz chintaaaa... maklady sentiasa mendoakan dirimu beroleh kesejahteraan selalu. ceria selalu dan paling utama dimurahkn rezeki dan sihat walafiat selalu. aminnn

    ReplyDelete