Boley ar,yeak....

18:45

Tak tau nak update apa ni..no idea le plak..aku update my biz,boley..boley ar yeak..tak de idea ni..ada koleksi terbaru kat chinta hati (chintafiezzshoppe)..kalau berminat boley add aku kat fb Chinta Hati @ gi ke blogshop aku - chintafiezzshoppe 

Kat bawah gambar, ada aku bagi link..so korang klik je la kat link tu yeak..
Sofea Kurung Lace - nak tengok kaler lain, klik SINI
Koleksi Bag - Klik SINI
Peplum Dress..design/kaler yg lain..klik SINI
ada banyak lagi koleksi2 lain tapi ada yg aku tak update kat dalam blogshop, so korang jenguk le kat fb aku Chinta Hati (link aku dah bagi kat atas)..nak tengok contoh koleksi yang lain.....


Kurung Moden Hafya

Kurung Peplum Dania

Ribbon Printed Peplum

Roses Printed Peplum

ni baru sikit..banyak lagi kat dalam fb aku..so korang kalau berminat nak usha2 @ nak cuci2 mata tu, jenguk le kat fb aku tu.. :D

You Might Also Like

0 Comment