tukar brand

20:18

Hasil rembatan kat Guardian sabtu lepas..tukar brand lain lak..yg aku guna sebelum ni,adoiyai mmg ketara berminyak muka aku ptg time blik keje..aku calit guna jari,terasa berminyak..tgk kat cermin apa ntah lagi le..bkilat2 muka aku..hopefully brand ni okey le..boleh maintain dgn brand silky girl je..murah pun murah..hehe..eh,apsal letak gmbr bedak ngan foundation murah kat blog..org lain pakai brand lagi mahai, x letak pun kat blog..ala,kot ada sesapa tertanya2 lak..akcelinye aku buh kat blog as reminder,kot le x sesuai lak brand ni ngan aku so aku tukar le brand lain..aku ni dah le pelupa..tu yg letak kat blog..bukan le nak menunjuk ke hapa..reminder kat diri aku sendiri jer..lagipun saja je nak update blog..hehe..x de topic nak tulis..so boley le update pasai ni.. :-)


You Might Also Like

4 Comment

  1. AJ pakai bb cream Garnier...
    So far sesuai je dengan kulit...
    Sebelum ni pakai Maybelline, tapi kulit jadi berminyak....
    Alaaa.... Murah tak semestinya tak berkualiti... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul..x semestinya murah tak berkualiti..dear,sblm ni akak guna bb cream garnier tpi x sesuai sbb kulit akak jdik bminyak..tu yg try silky girl plak..hopefully okey :-)

      Delete
  2. Sokong 100%. brand murah tak semestinya tak berkualiti. kalau sesuai dengan kulit oklah.takpayah fikir produk mahal2, klu tak sesuai lagi teruk nanti. betul tak sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju sis..tak semestinya mahal berkualiti, murah tak berkualiti..yg penting kesesuaian & keserasian dengan kulit kita.. :)

      Delete