Inshaallah..boy..

13:05

Inshaallah..1st anak sedara sebelah mr hubby yg bakal lahir bulan Februari tahun depan..BOY..semalam tengok adik ipar aku update kat fb dia..hmmm,me reaksi macamne..tolong LIKE post tu.. :D 
aku try to be cool & act macam besa eventough i'm so jeles..tak pe lah,rezeki dorang kan..(ayat menyedapkan hati jer ni)..okey le malas aku nak verangannnn lebey2..ngeeeee..tunggu je la anak sedara aku & mr hubby tu kuar..nanti aku update kat sini..

You Might Also Like

4 Comment

  1. jgnlah macam tue dear..insyallah ade rezeki fieza nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah..aamiin..besa ar wina..org TTC cam saya ni mmg emosi tak menentu,kang tetiba jer sensitip..x leh nk kontrol..kdg2 okey,kdg2 tak baper nak okey..

      Delete
  2. be strong beb..aku doakan yg baik2 saja utk kamu...

    ReplyDelete