HON

13:15


maksud disebalik bunyi-bunyi hon :

* 1 x HON PENDEK - pemandu tu nak cakap 'HAI'

* 2 x HON PENDEK - pemandu tu nak cakap “TERIMA KASIH” atau “JUMPA LAGI”
...
* 3 x HON PENDEK - pemandu tu suruh kenderaan depan tu cepat sikit (biasanya kat traffic light time dah hijau tak reti-reti nak jalan)

* 1 x HON PANJANG - pemandu tu beri amaran kereta lain bahawa diorang memandu secara merbahaya dan hampir menyebabkan kemalangan

* 2 x HON PANJANG - pemandu tu marah “HOI!!!… TAK RETI BAWAK KERETA KER”

* 4 X atau lebih HON PENDEK - pemandu tu cakap ;

“TIIILAM! TIIILAM!… TILAM LAMA, TUKAR BARU.. 
 
cilok kat fb member aku..hehe.."senyum..jangan stress2.."

You Might Also Like

4 Comment

  1. hye fieza :) ML senyum sikit masa mula baca ..then dari senyum terus gelak..hahahaha..

    Mmg betul bagai di kata...

    Thanks for sharing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...hehe..senyum sorang2 baca ni..

      Delete