Give Up Againnn & againnn & againnn..

13:08

Hari ni rasa cam nak marah orang je..tak tau le pasai bendera jepun nak berkibar ke apa..tapi seyes mmg rasa nak marah je ni..plus rasa sangat,sangat,sangat give up tau & tak de mood..memacam cara dah buat tapi hasilnya tak memberangsangkan..napa yea? tak pe la, cuba nak think +ve ni..inshaallah..nanti2 ada la rezeki tu..mebi kena usaha lebey lagi ni..caiyok,caiyok..(tengah bagi semangat kat diri sendiri)..

Semalam baca kat blog member TTC aku,  ada 2 orang yang dah stop BBT..pas tu tadi aku tadi sesaja masuk forum TTC yang aku joint kat FB sbb mmg dah lama gilerrrr aku tak joint forum tu..saja je sbb aku tak nak stresskan diri sendiri tu yg aku stop joint forum tu cuma sekali sekala je aku jenguk2 baca post2 kat c2 kot ada member TTC yg dah berjaya preggy dengan BBT..tapi tadi sbb macam tak de mood & give up pasai menda lain aku jenguk la group tu, tengok2 nama aku dah kena list dalam kategori tak update carta TTC..hmmm since Oktober lagi aku tak update carta..rasa malaih sangat..mmg dah lama aku tak amik suhu pagi2..tak tau pasaipa tetiba je stop..mungkin sbb masa bulan Oktober tu mr hubby banyak kena o.t. & kitaorg tido umah mak aku so thermometer, aku tak bawak. tu yg langsung stop BBT..tak pe la amik petikan ayat mr hubby 'kalau dah sampai rezeki kitaorg, ada la nanti'.. :D

You Might Also Like

6 Comment

  1. hurmm..mmg akan ada masa2 mood swing kan.. layankan je.. lama2 msti ok la tu :) snyum ciikit

    ReplyDelete
  2. Percaya tak pada kuasa nazar? dulu mase proses TTC, saya pernah bernazar dikurniakan anak, alhamdulillah Allah makbulkan. Cubalah.

    Uni recently posted...

    Berjaya Hamil Apabila Diurut (Part 1 of 3)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uni..dah baca story awak..menarik..cara awak tulis tu cam baca novel je..hehe..jgn mare..

      Delete
  3. insyaallah,bila tiba masa pasti datang kan.

    saya pun saran,if sesuatu yang menggangu fikiran dan emosi,tak perlu jengah2 pun.hehe..
    tatau lebih baik dari tau....

    kita usaha dengan cara kita sendiri...doa dan tawakal.insyaallah,ketenangan sepanjang usaha dilakukan lebih baik dari emosi yang terganggu.

    will pray for you,dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sha allah..dah sampai rezeki nanti, Allah akan bagi..Aamiin

      betui tu..better buat tak tau je..yg penting teruskan doa + usaha + tawakal = berhasil..:D

      Delete