Baper Orang????

16:50

Semalam masa mr hubby baru balik koje, macam besa le borak2 sume sambil teman mr hubby makan..sambil2 tu aku capai phone bukak fb Chinta Hati..nak tengok le kot2 ada customer pm nak order ke apa @ nak tanya soklan apa2 ke?then, mr hubby cakap 'asik le ngan bisnes dia tu'..mr hubby cakap dalam nada lawak2 ler..pas tu mr hubby tanya dah baper org customer aku dapat (dalam hati aku, "ish syg ni cam x konpiden je ngan aku..tau ler aku ni tak pandai sangat nak berbiznes2 ni")..maklum ar festime..mmg tak baper teror lagi,kan..yelah,aku tak terror sangat part biznes2 ni compare ngan famili mr hubby..even mr hubby lagi terror dari aku..but aku nak belajar..tak salahkan..masa aku bukak akaun lain untuk buat biz online ni,mr hubby terkezut..dia tanya bila masa aku bukak akaun?aku senyum je lah & aku cakap kat mr hubby nak 1000 daya, tak nak 1000 dalih..kan?? plus reason aku joint buat biz ni disamping nak cari duit sampingan, aku tak mo stress pikir pasai baby.. :D yelah korang pun tau kan aku TTC..

Note : nak selit gak tu, aku ada update stock terbaru kat FB Chinta Hati & blogshop aku..klik ar kat link bawah gambor tu..haha..jahat aku kan..dalam erti kata lain,korang kena masuk gak blogshop aku nak tengok yg lain..haha..jangan mare.. :D

Coach 1:1
Paddlepop Dress
 

You Might Also Like

2 Comment

  1. salam..

    InsyaAllah saya akan terjah blogshop awak..teringin nak shopping beg..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..wieyna..boley,dialu2kan..sila,sila..jgn memalu..hehe

      Delete