2012

17:23

wah....dari pagi aku baca bloggers2 sume duk buat rumusan apa yg berlaku sepanjang tahun 2012 dalam life masing2....aku & mr hubby....ermmmmm..ada suka,duka,pahit & manis..sume ler..apapun everything yg berlaku memberi kita pengalaman baru & mematangkan kita,kan..tahun 2012 ni me & mr hubby kurang coti2 malaysia atas sebab musabab yg tak dapat dielakkan..so tadi tengah cari2 picture nak tepek kat sini..baru perasan ada sekali je this year me & mr hubby gi coti2 malaysia wif famili mr hubby..tak pe lah nak buat camne,kan..so 2013 ni kena banyak le gi coti2 malaysia..hehe..apa pun moga tahun baru ni akan memberi lebih banyak kebahagiaan & kegembiraan serta murah rezeki pada kitaorg sekeluarga..In Sha Allah..Aamiin..kat sini aku tepek wallpaper 2013..aku tak mo yg amik kat google..buat sendiri..nak interprame gak gambor aku & mr hubby..hehe




You Might Also Like

6 Comment

  1. selamat tahun baru utk fieza and hubby! samalah, tak suka tepek gambar dari mr google, lebih suka wat sendiri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru orga....haha..kita serupa....suka interprame,tu letak gmbor sendiri.. :-)

      Delete
  2. hehe.kite tade gambar thn baru pon.

    selamat thn baru.semoga thn depan kite pregnant together2.aamiin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru ma lily....inshaallah,aamiin..tahun dpn kita preggy sama2.. :-)

      Delete
  3. salam kenal...selamat tahun baru ..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga dari saya..selamat tahun baru :D

      Delete