Salam Maal Hijrah 1434H

09:09

Salam Maal Hijrah 1434h..moga tahun baru dalam islam ni memberi kita semua kebahagiaan, murah rezeki & untuk TTCian termasuk aku, moga kami berjaya mendapat zuriat kami sendiri..Aamiin..

6 hari aku bercuti,blog pun cuti gak..aku ni kalau time cuti, malas sikit nak update2 blog ke hapa..aku cuma BW je..kalau time cuti kat umah aku nak kena berebut guna lappy ngan mr hubby..yg aku nak berinternet..mr hubby lak nak men game..penyudahnya aku mengalah je lah..sbb aku nak buat keje umah mcm memasak,kemas umah ke hapa..mr hubby tak pe lah, boleh ngadap lappy je..tau,tau makan t/hari,makan malam dah siap..umah dah bkemas, baju dah basuh sume..tu yg aku kalau cuti malas sikit nak update2 blog ni..tambah2 plak malu ai sbb last week mama & adik2 mr hubby datang bercuti ke umah kitaorg..ada la salah sorang adik ipar aku tegur lak yg aku aktif berblogging skrg..dalam hati aku, eh adik ipar aku ni baca ke blog aku ni..ni sume mr hubby le punya keje, war2 kat adik2 dia aku ada blog..aku ni kan pemalu sikit.malas nak expose2..masa adik ipar aku ckp tu aku senyum je lah tapi aku benornya tak baper suka kalau org ckp apa yg aku buat sbb aku ni pemalu orgnya..kat luar aku ni bukannya byk bckp pun..kalau dengan org2 yg aku serasi je, aku leh borak bagai nak rak..jadiknya bile adik ipar aku tegur, tu aku jadik pemalu tu..bukak lappy pun tak masa mama & adik2 mr hubby ada kat umah haritu..baik je aku..aku bukak blog, fb pun guna phone je..kalau guna phone, mmg aku tak de la komen ke hapa sbb tekan huruf lain, huruf lain yg keluar..sakit jer hati..kalau guna phone, mmg aku baca blog org je @ tengok fb aku..harini aku masuk koje tu yg blog berupdate ni..aku penah le try nak buat entry yg auto publish tapi tak jadik,hokayyy..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Samala mcm su su...if via phone..banyak la typo error..jari besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..10sion je kalau nak taip guna phone..tu yg suka baca je klu online guna phone..

      Delete