Perlukan bantuan

11:42

Need help sesapa yg terer I.T..macamne nak set kat blog baru aku ni untuk follower ikut blog aku (kalau ada yg sudi ler..hehe)..masa aku buat blog yg personal ni,senang je..klik html,select followers..terus automatik kuar..follower just tekan button  JOINT THIS SITE..korang dah boleh follow blog aku..yg blog bisnes aku baru buat ni,tak de kuar pun button JOINT THIS SITE (macam gambar kat bawah ni)..macamne yeak nak buat..TOLONG!!!!





You Might Also Like

4 Comment

  1. wah! de blog bisnes nampak, yg pasal button follower tu, Me tak brape celik IT la dear... bukan dia automatik ade situ ke? line tenet okey tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eMMe : Baru berjinak2 menceburi bidang bisnes online..sudi2kan ler shopping kat chintafiezzshop yea :D..

      Delete
  2. :) K pun tak sure.. nnt K try tanya2 kwn2 yang ada blog bisnes ni ye?

    ReplyDelete