Pengumuman,pengumuman.. :D

15:46

Beria jer aku ni..pengumuman bagai..sebenornya nak share dengan kawan2 blog ku sekelian aku dah pun buat blog untuk advertise barang2 yang aku jual cam handbeg,wallet (replica) & maxi dress..so kalau korang berminat nak jamu2 mata @ nak beli-beli ke..leh ar masuk ke blog aku yg INI. tak pun korang boleh terus je klik kat sidebar belah kiri blog ni..tengok yg nama ChintaFiezzShoppe..blogshop aku punya ler tu..jemput,jemput singgah yea..aku baru masuk sikit je gambar2 handbeg,wallet (replica) n maxi dress tu..ada lagi..slow2 aku upload semuanya.. :)

HaPpY sHoPpiNg,gals.....

You Might Also Like

4 Comment

  1. kalo de yg menarik, leh rembat kan..kan!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eMMe : kalau ada yg berkonan di hati..rajin2 la jenguk ke blog chintafiezzshop tu.. :)

      Delete