no.2 pulak..yeayyyy

10:49

wah..menang lagi..no.2 lak..hehe..vangganye ngan pencapaian diri sendiri..bulan September ritu dapat no.3..bulan Oktober dapat no.2..bulan November,juara..in sha allah..ada sorang officer bahagian aku yg jadik salah sorang penilai 5s, dia advise kat aku suh bagi nmpk cun2 sikit bilik bos sebab kalau dah dapat no.1 dorang takkan nilai bilik bos aku sbb dah dapat no.1..tak paham aku tulis pasai pa..pada sesapa yg ada baca entry aku lepas2,kan aku penah update pasai pertandingan mini 5s untuk bilik2 bos kat Kementerian ni..so untuk bulan oktober lepas, bilik bos aku dapat no.2 lak.. :D nak tengok bukti..see

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

 Bangga wei sebab masa pertandingan 5s ni nak start, ada la sorang officer kat bahagian aku ni masa 1st month pertandingan ni start, dia macam tak caya yang masa tue aku dah buat 5s kat bilik bos b4 penilai datang tengok..boley tak kenkonon dia masuk bilik bos nak jumpa bos aku pas tu aku tak sure le dia ada cakap apa kat bos..tapi aku rasa masa tu dia nak tengok betui ke tak aku dah 5s bilik bos. lepas officer ni kuar dari bilik bos, boley bos aku sound 'make up le bilik saya ni bagi cantik..u tau nak make up'..boley tak bos aku sound cenggitu..sentap hakuuuu..tu aku buat 5s bilik dia bagi baik punyeeeee..tengok,tengok menang even dapat no.3 & 2..tak kisah le kan janji menang..officer yg tu tak cakap apa kat aku..senyap sunyi..

You Might Also Like

0 Comment