Legaaaa

00:23

Pagi tadi aku dapat mesej dari supplier yg pasal kes customer aku yg still tak dapat barang dia lagi..supplier aku dah mesej ngan customer aku tu bagitau duit akan di refund pada customer if dia still belum dapat barang sampai hujung bulan ni..fuhhhh,legaaaa aku..dalam entry sebelum ni aku ada marah2 ngan supplier but aku dah delete entry tu..besa le pompuan,time marah bukan ingt apa..main marah je..kat bawah ni aku buat screeshot pm dari supplier tu..alhamdulillah..supplier akan refund duit if barang still belum dapat kat customer sampai hujung bulan ni..

4 info mmg customer aku yang ni garang..masa aku pm ngan dia haritu, adoi gigil nak reply pm dia tau..besa ler customer bermacam ragam..apa pun tahan je lah..adat berbiznes..hadap je lah..sendiri yg pilih nak buat biznes..

You Might Also Like

0 Comment