FRISO Mum Gold

09:57

Hamboi,dah baper hari x mengupdate blog kesygn ni..bz ler duk mengupload gambar2 beg,dress kat blog 1 lagi ngan FB..tmbah2 lak baru belajar buat watermark sendiri..lagi ler mcm jakun..hehe..Skrg aku tengah mencari susu ni untuk tulang yg kuat & sihat..hihi..maklum la sejak peningkatan usia ni, aku selalu sakit belakang..macam org tua je..pdhal x sedor diri..usia dah masuk 3 series..hehe..susu sample ni aku dapat dari sorang ofismate..dia pun dapat free masa singgah booth Dutch Lady kat dalam Maju Junction last week..w/pun dpn tu gambar pompuan mengandung tapi staff DL tu cakap tak mengandung pun boleh minum..then aku tengok isi kandungan dia..salah satu nya ada Asic Folic..hmm,gud gud..boley diamalkan untuk wanita2 TTC termasuk aku..hehe..tak yah mkn pil tu sbb dah ada dalam susu ni..rasa dia pun cedap..mak aku ada try rasa time aku bancuh susu ni..mak aku cakap macam rasa biskut yg mak aku penah makan tapi tak ingat brand apa..


 so, meh la kita reramai minum susu untuk tulang & gigi yang kuat.. :D

You Might Also Like

6 Comment

  1. Hai si comel patutlah dah lama x tgok awak update blog, bz rupanya. Alah kita tak minum susu ni,kita minum susu unmum je. tapi info awak ni memang sangat berguna. mungkin lain kali boleh cuba pula..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tue la mummy..bz sikit skrg ni..cewah,kalah cam PM je bz nye..tapi susu ni mmg cedap..tak manis sgt..tu yg nak cari sbb disamping nak tulang & gigi yg sihat,ada AF dalam susu ni..

      Delete
  2. kat umah byk susu2 gni.. friso ade, mamil ade, anmum ade.. sbb mak sedare keje klinik.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnye..dapat free..bak cikit..hehe

      Delete
    2. Adik sy yg pregnant tu minum... hihi...

      Delete
    3. ala..ugi,ugi..kena beli sendiri le nampaknya..hihi

      Delete