Emo x tentu pasal

13:16

Mr hubby dah 4 hari kat Sarawak..masa 1st day tu,mmg dia ada la kol2 aku sebab baru sampai,kan..belum start keje lagi..hari isnin pun ada kol jugak..okey,fineeee..smlm 1 whole day aku kol dia tak dapat2..ptg time dah abis wktu keje baru dpt contact..bila aku tanya napa kol tak jawab2..mr hubby cakap kat phone dia tak de missed call pun..okey,x de missed call..abis tu dia tak gheti2 ke nak kol aku,kan..update le apa2 story..dah makan ke,dah minum ke..huh..sabor je la aku..semalam pun dah malam baru mr hubby kol bagitau baru abis keje kat Serian kot kalau x silap..dalam pukul 12 lebey, mr hubby sampai hotel..dia mesej bagitau baru sampai kat hotel..aku terjaga masa mesej masuk tapi aku tak reply..sbb cam mamai2 pas tu smbung tido..hihi..pagi tadi, aku tetiba cam emo lak..ni emo apsal lak..cik P nak mai ke?ntah (angkat bahu)..mula2 cam malas aku nak kol mr hubby..kenkonon cam nak majuk la..yea ar smlm jenuh aku mendail,petang baru dapat contact..yang mr hubby lak tak gheti2 nak call aku..huh..bz nau ke kat sarawak tu..pikir +ve,pikir +ve w/pun kat mind dah pikir ke lain..besa ar pompuan,kan..pagi tadi dalam tak nak call tu sbb nak majuk,aku call jugak la..mr hubby baru bangun..tapi cakap kejap je..dia cakap baru nak mandi sebab nak gi buat keje kat Kuching lak..sore aku seyes je pdhal tengah menahan emo..mr hubby tanya,napa..aku cakap je lah x de apa2.. :D koserrr nak bagitau aku tengah angin kus kus..


You Might Also Like

6 Comment

  1. maunye tak emo... dah la jauh..mmg kite akan pikir bebukan, kalo call hp dia tak jwp2 kan... sabar je la... takde pape tu.. Hubby fieza sayang fieza sowang je... dah2 takmo gado2 ek... sayang dia....hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la pasainye...malaih nak pikir -ve,-ve ni tapi terpikir jugak..abis camno tu..huhu..x gaduh pun emme cuma emo sikit sebab husband x gheti2 nak kol..x pe ayat mnyedapkan hati sendirik 'bz gilerrrr kot kat sarawak nun'..

      Delete
  2. ma lily pon macam tuh...jauh sket dr hubby jek memang tak leh kalo tak dpt kol...especially bile die tgh kite bygkan keseronokan die...tapi kalo ma lily balik kg dlm erti kate ma lily yg seronok...hihi...bleh lupe ke die pulak...hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..bengang je kalau kol x dpt..tu yg dh pikir ke lain je.. :D

      betul,betul..kalau kita duk ngan famili,lupa kat dia pulak..hehe

      Delete
  3. sabar...sabar..sabar... fikir positif je. mungkin line problem kat sana. mungkin hubby agak busy kat sana.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe,NasZ..asben akak dh otw balik Kay Ell skrg ni..hehe

      Delete