Cuci mata

16:42

cun tak dress kat atas..cun,kan..pi le jenguk kat fb aku @ blog aku chintafiezzshoppe..ada beberapa lagi kaler yg menarik..nama dress kat atas ni  LENNY DESIGN DRESS..kekeringan idea..so aku update sikit biz aku ni..jgn mare..selingan.. :D




Ni satu lagi skirt PADDLEPOP..apa hingat eskrem je ada paddlepop..skirt pun ada tau..ada lagi kaler lain..kalau ghajin & korang nak cuci2 biji mata tu x mo kasi ngantuk ptg2 ni,pi le kat fb @ blog aku (link aku dah kasi kat atas.cuma klik je).. :D

You Might Also Like

4 Comment

  1. sejak bile ade bisnes ni..bru tau..huhu..punye la lame x bw kt sini..ingat kite lg x??mama aina..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama aina..ingt2..baru je lagi bjinak2 ngan bisnes..hehe..jenguk le kat blogshop saya tu klu free2..(http://chintafiezzshoppe.blogspot.com)

      Delete
  2. wahh lawa lah pink oren ^__^
    cuci mata sat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faz lina..sila,sila..nak beli pun boley..hehe :-)

      Delete