Block

22:24

semalam aku story kat mr hubby pasai komen kat dlm fb chinta hati,klu sesapa baca entry aku smlm mebi tau le..atas cdgn mr hubby,better block org yg komen tak membina tue even aku mmg x friend ngan org bkenaan but b4 dia asik komen yg bukan2 better block dulu..mr hubby ckp yg aku jawab tu klu org baca mcm x best..nnti org ingt aku sombong le plak. so aku dah delete komen yg x membina tu dri fb aku..besa ar pompuan,emosional lebey sikit..main tulis je..x pikir dulu..tapi coz aku dh tulis kat dlm blog aku ni so hnya korang2 je la yg tau..jadik keep it secret,tau....syhhhhh..apapun aku harap biz kecil-kecilan aku ni mdapat sambutan yg menggalakkan.Aamiin..

You Might Also Like

0 Comment