Yeay..dpt no.3

13:40

yeay..dapat tempat ke-3 untuk bulan September hasil dari 5S bilik bos..boleh tengok entry SINI & SINI..Untuk aku dah satu kebanggaan ni w/pun dapat tmpt ke-3..yea ar,aku yg fenat2 kemas bilik dia bagi clean & clear..harussss ler berbangga dgn pencapaian diri sendiri.. :)




You Might Also Like

6 Comment

  1. tahniah..... bukan senang nak menang... sudah tentu puas hati dengan anugerah itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roslan..yg dpt sijil tu bos saya..but i'm proud sbb saya yg 5S bilik dia.. :)

      Delete
    2. bos bagi hadiah tak kak?? hehehe

      Delete
    3. erm..akak yg penat2 5S,tapi rasa2nya org lain yg dpt hadiah @ bos belanja makan..paham2 je lah klu ko ada baca entry akak yg sebelum ni..hihi

      Delete