Special offer.. :D

12:55

Dulu2 sebelum kawen, aku pengumpul beg tegar..tapi skrg aku bisnes beg ler pulak..so kat bawah ni aku letak sikit gambar2 beg yg ada promosi skrg..kalau ada antara korang yg interested, boleh wassup aku (0163333046)..if ada sambutan, aku up lagi..hehe


Beg Gucci Gred A
Beg Gucci Gred A kat atas ni, untuk member2 blog aku bagi RM80.00 (termasuk pos)..

Beg Coach & Purse Gucci (SOLD)
Beg & Purse Gucci
2 gambar kat atas ni RM100 (termasuk pos)..

STOCK CLEARANCE / JUALAN PENGHABISAN STOK BOOKING 1 HARI SAHAJA (24JAM) SIAPA TRANSFER DULU..DIA YANG PUNYA..FREE POS TERMASUK SABAH SARAWAK.. JIKA BERMINAT.. *SILA KOMEN KAT ENTRY * Wassup 0163333046..TERIMA KASIH



Sling Bag Coach
Gambar ke-3 ni, harga RM30 (termasuk pos) tapi item no.3 dah sold out

Sebenarnya banyak lagi tapi untuk permulaan bisnes beg aku ni, aku bagi sikit dulu la..kalau sapa yg ada friend ngan aku kat fb bisnes aku tu, harga beg yg Gucci Gred A & Beg n Purse tu, dlm fb harga yg sebenar tapi untuk member2 blog aku bagi special discount sikit..untuk permulaan kata,kan..but gambar ke-3, harga beg kat blog & fb sama je sbb aku rasa dah murah tuuuu..

update : beg baru kat bawah - RM85.00 (termasuk pos)



Coach Wristlet
High Grade AAA


You Might Also Like

6 Comment

  1. Replies
    1. Mummy..nak..hmm,boleh..kena beli..hehe

      Delete
  2. waaaa wina pun giler beg jugak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama le kita wina..dulu2 sblm kawen,mmg pengumpul beg..bjenis2..yg bawak keluar lain,yg gi ke opis lain..

      Delete