My oPK

18:35

cycle baru ni aku ada wat OPK..TTCian tau le kot OPK ni apa?masa bebeberapa cycle lepas aku ada buat tapi asik dpt -ve je (dlm erti kata lain samar2)..klu UPT dpt samar2 cenggini,mau meloncat x hingat rasanye..sebabkan asik dpt -ve je,aku stop jap..peh tu cycle baru ni aku rasa cam nk try blik berOPK2 bagai..so cycle baru ni ada 2 hari,aku dpt result tu cam lebey kurang je..ala2 +ve jer..tapi yg kitaorg ada BD hari pertama dpt cam ala2 +ve tu..yg 2nd tu,x de BD..so kebarangkalian utk 'ber2 ber1',x meletakkan harapan yg tinggi..ni le gmbor OPK aku..ubat homeopathy pun,aku n mr hubby still continue tapi ada le kitaorg ter'langgar' pantang sikit2.aku pun x mo letak hrpn yg tinggi sbb bila cik P dtg mengunjungi je,aku frust sebenornye tpi aku blakon kenkonon cam gagah perkasa je..pdhal dlm hati ada taman,beb..


You Might Also Like

7 Comment

  1. continue homeopati tu..tapi ur homeopati tu leh terus makan walaupun period ke? teruskn usaha murni anda dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear :-)

      Ubat homeopathy tu ada 4 botol n 1 botol kena mkn wktu period..dh abis period,continue botol yg len plak..

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ma fieza, lame yek ma fieza dpt +ve sampai 2 hari...ma lily nye opk akan +ve dalam mase 3 jam...uji balik opk 3jam lepas tuh da -ve...tapi cycle kali ni tak jumpe +ve opk...rase nye da telepas tuh...
    gud luck usaha homeopathy :)pantang ape yg langgar tuh?hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tue la ma lily..tgk opk mcm ala2 +ve smpai 2 hari..tdi test opk,dh -ve..masa cycle yg lepas2,ada buat opk ni jgk tpi x jupe +ve lngsung..samar2 je.tapi x meletak hrpn yg tinggi even jupe +ve ni coz kurang BD wktu subur..langgar pntang mknan yg septtnye dielakkan.. :-)

      Delete
  4. jgn stress fiza...kak normah dlu 6thn menunggu baru berhasil...so..sabar yekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq fini..x stress..sja je tulis kat blog..

      Delete