Kefenatannnn!!!!

00:19

adoi,doi,doi,doi..sakitnye blkg duk kat kerusi ni..update dari kajang..tengah temankan mr hubby kena buat o.t. kat cawangan kajang..balik keje tdi,terus dtg ke sini..ingtkan sekejapan je.,sekali amik ko..dh kul 12 t/mlm ni still kat sini lagi..aku dh baper pulohkali menguap ni..ngantuk..sakit blkg..esok pagi koje..waaaa..nasib ler ada tv kat sini,boley ler aku melayan tv..kalau tak,kebohsanan aku..nk surf tenet pun,line slow giler..aku nak post entry ni baru cam laju sikit tenet..kalau x,dari tdi nak bukak fb/blog pun jenuh..hai,pukul baper ler abis ni..x larat dh rasa..baper ratus kali duk adjust duduk nk bgi selesa sikit tapi x selesa2 pun..mood ada le mcm nk marah ni tapi sbb mr hubby tgh try utk benti merokok so klu aku buat muncung,sah2 aku yg kena marah balik..yelah,mr hubby ckp nikotin kurang so boley myebabkan dia bad mood..tadi saja tanya,harini isap baper batang rokok?surprise me..none..x pe la,kalau dia rasa boley tahan tak nak merokok..x mo komen lebey2..tapi apapun,pukul baper ler dorang nak habis buat koje ni..fenat,ngantuk,sakit blkg & sume2 ler..waaaaaaaaa!!!!!!!

update : sampai umah pukul 12.45am..waduh,waduh..fenat..yg buat koje tdi mr hubby tpi aku yg fenat lebey2..ngeeee..

You Might Also Like

8 Comment

  1. ada orang kata kalau minum kopi radix leh hilangkan rasa nak merokok...dan kopi radix lak banyak khasiat...cer try=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo yea ke..tapi skrg saya & husband tengah pantang minuman ber'caffein'..

      Delete
  2. Fieza, len kalo suh ur hubby drop u kat umah i, Putrajaya - Kajang tak jauh maaaa...leh baring2 guling2 kan, heeee~

    ReplyDelete
  3. kak kalau abg sani tahan diri dari merokok akak pulak kena tahan diri dari marah pulak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tau x pe..masing2 duk kontrol ni..

      Delete
  4. Alahai kesiannya..tapi awak memang sayang kat asben sangat kan sebab sanggup je teman asben ot sampai lewat malam, sweet sangat2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mummy..teman sebab nk make sure husband tak o.t. ke tempat lain lak..hihi

      Delete