China ke Langkawi?

11:25

Bos aku gi China last week..kitaorg sume duk tunggu2 apa la souvenir dia beli untuk ofis..al maklum le bos aku ni agak berkira sikit orangnye..hehe..tengok,tengok bos aku bagi cam gambar kat bawah ni..rasa2nya dia beli coklat2 ni kat Airport je..masa bos bagi coklat2 ni suh aku agih2kan, dia cakap masa kat China dia tak shopping sbb tak sihat..so aku amik je lah w/pun dlm hati..Coklat jerrr?haha..x bersyukur..kurang2 ada gak bos beli something untuk staff2 ofis..tpi dorang confuse..ada le sorang dua nanya ngan aku 'SUB gi China ke Langkawi?'..ada gak le yg merungut..aku back up le bos aku..aku cakap "okey le tu..dari SUB tak beli apa2,kan?"..beg kecik yg ada coklat toblerone tu aku amik sbb comey..boleh letak brg2 makeup aku [brg makeup le sgt pdhal bedak,foundation,perfume & eyeshadow jerr].. :D

Coklat Daim & Toblerone


 

You Might Also Like

2 Comment