aku pilih nak cantik

22:33

Tajuk x boleh bla..santek ker?akceli dpt tau contest ni dri blog K..contest Pilih dan Menang..klu korang nak joint gak,klik ar kat link atas ni..pilih nak cantik,nak slim @ nak lebatkan rambut..tadi saja suh mr.hubby teka..aku pilih yg mana..guess what..betui mr hubby teka..hihi..syg mr hubby ketat2 la..mr hubby cakap kalau aku pilih London WM,aku mmg dah slim cuma tang peyut muncit sikit,Yun Nam lak-rambut aku mmg lebat..so konfirm2 le New York Skin Solution a.k.a nak santekkkk..hehe..yeay,apa daaa melalut lak aku..untuk info lebey lanjut, tgk step2 aku tunjuk kat bawah..

Pilih & Menang..pilih la nak rambut lebat ke,badan slim river ke @ nak santekkkk


lepas dh pilih salah 1 tdi, ada 2 video..korang pilih la yg mana korang rasa peserta dapat hasil yg paling mantop,meletup..
dah pilih..isi borang ni..wah,kalau menang hadiah utama tu sure aku btmbh2 santekkkk..hehe..(verangan lebey)..yg hadiah penyertaan tu,ntah le aku pun x pasti betul ke idok..kita try je lah..bukan kena bayor pun..


You Might Also Like

4 Comment

  1. BW b4 mula kerja.. semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ma Lily,saya dah dpt kol tau dari New York Skin Solution tu tapi husband tak baper konpiden..takut kena tipu je..dah buat2 treatment,sekali kena bayar..huhu..

      Delete