which 1?

20:12

Iron rosak..pagi tadi Mama tak sengaja buat  iron jatuh so kat bhg blkg iron tu dah pecah..jadiknye kena beli iron baru ler nmpknya..hati dah lama berkenan ngan garment steamer macam gambar kat bawah ni..selalu kat kedai/butik baju yg ada..dulu aku penah koje kat kedai baju so ada ler try guna steamer ni..macam senang je cara nak guna tapi tadi dah survey2 dalam tenet ada yg kata okey n ada kata tak okey pulak..abis camno..


atau nak pilih yang ni..steam iron

atau pun yang biasa lorrrr..


mr hubby suh pilih je..rega tak menjadi masalah..aku lak tadi emo sebab 10sion tak tau nak pilih yg mana satu..hai,nak cari iron pun 10sion..ntah apa2 ler aku ni..

You Might Also Like

0 Comment