Treatment Alternatif

14:59

waaaa..percubaan kali pertama aku & mr hubby untuk bulan ni tak berjaya..amenda ler aku ni tetiba terus waaaa..mesti readers confuse (wah, ko fieza tulis cam ada je readers ko..ngeeee)..sebenornya gini, bulan ni aku & mr hubby ada try treatment alternatif.. treatment ni unik tau sebab masa jumpa Dr ni dia cuma tengok melalui tangan kita je & dia leh tau apa masalah kesihatan kita..x yah kita nak citer apa2..ngeeee..pas dah jumpa ngan Dr harus la dapat ubat tapi yg best ubat2 dia kiut,comey & manis..ubat ni tak yah telan..buh je kat lidah, bior larut sendiri..manis pun manis..dap dap..hmm,nmpknya kena try untuk 2nd cycle sbb bendera merah dah berkibar..huhu..salah sendiri gak sebab mkn ubat yg kiut lagi manis ni kena pantang dari segi makanan..yg aku & mr hubby main belasah je..x pe, untuk cycle baru ni aku akan try displinkan diri untuk pantang makanan tertentu..bukan sume makanan..ada ler beberapa yg tak digalakkan untuk makan..treatment alternatif ni aku dapat info dari forum yg aku selalu joint dulu tapi skrg dah jarang..sebelum start treatment ni, aku ada chat ngan 2 org member yg try & dah berjaya..sorang masa 1st cycle berjaya & lagi sorang, 2nd cycle baru berjaya..doakan aku & mr hubby berjaya yea untuk 2nd cycle ni..treatment apa ni..adaaaa la..nnti2 aku share kat sini..

You Might Also Like

10 Comment

  1. eh, awk dh gi eh?hehe.takpe2..1st cycle besenya nk pulihkan dlman dulu.mane taw 2nd cycle terus lekat.hehe.pape pun pantang jgn x pantang ye..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah firhan..masa awal bulan ni,pas period dah gi klinik tu..insyallah, cycle kali ni nak displinkan diri untuk berpantang makanan2 yg kena dielakkan..

      Delete
  2. Me pun wat rawatan alternatif gak, Alhamdulillah ada hasil n rezeki berpihak pada kami.. hope Rezeki Fieza tak lama pas ni.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah..hope ada rezeki saya & husband cycle ni..kot2 sama cam eMMe ke,twin..verangan je lebey ai ni..ngeeee..

      Delete
  3. insyaAllah..amin...share la treatment tu k=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah..tq Noora..okey,nnti saya share treatment tu kat sini.. ;)

      Delete
  4. Replies
    1. nnti saya share kat sini yeak cikgu lily..hehe

      Delete
  5. Alhamdulillah. semoga rezeki awak cepat lepasni ye..;D

    ReplyDelete