rambut pnjg,rambut pendek

20:45

semalam jamuan raya kat bhg.aku n hari ni jamuan raya kat kementerian pulak..fuhhh,kekenyangan tapi x bestnye ulser aku masih x elok lagi..nk makan pun amik menu yg x pedas..huhu..gambar jamuan raya kat bhg.aku ada tapi next entry aku update sbb gmbr2 sume dlm hp (perasan retis..hehe..)

jamuan raya kementerian tadi ada artis jemputan lagi..artis veteran mcm datuk khatijah ibrahim,jamal abdillah ngan salamiah hassan..agaknye menteri kerja raya minat artis lama2 kot..masa datuk khatijah nyanyi tadi,dia turun ke meja2 so ramai le yg amik kesempatan tngkap gmbor ngan dia..aku ngan member bdiri kat pintu so kitaorg tgk je lah..lagipun tdi aku tak bawak turun hp sbb bateri dah low..tapi best part jumpa ngan member yg satu opis ngan aku dulu tapi dia dh bertukar..dulu masa dia kat sini,aku paling close ngan dia..rasa boleh ngam ngan dia..tadi masa nmpk dia, wah kemain pnjg rmbut dia..aku lak rmbut pendek..dulu,aku yg rmbut pnjg smpai kat montot.ni dia pulak.rmbut aku yg pendek..'x pe,su rmbut akak cpt pnjg..hehe'..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Replies
    1. a'ah..dulu smpai montot..skrg atas sikit dari pinggang..

      Delete
  2. Replies
    1. ni pun terpotong pendek had pinggang,abg sani dah bising..hehe..kalau paras bahu,seminggu abg sani tak abis membebel..

      Delete