ooooooooo 5S

15:53

5S bilik bos lagi..hai,selagi para penilai 5S belum datang tengok..ni le koje aku kena make sure bilik bos teratur n bersih..semalam bos cuti so aku buat 5S lagi kat part mana2 yg patut cam dalam laci yg bersepah2 ngan kertas2 n resit2 kad kredit bos..sume bos aku campak dalam laci..aku ni jenis suka membuang mana2 yg tak berkenaan tapi memandangkan barang2/kertas2 dalam laci bos so tak leh la nak buang suka suki je..buatnya tetiba nanti dia tanya,free2 je aku kena marah..suka2 hati buang barang orang..hehe..hmm,ni aku share pic sebab semalam pas dah kemas2 aku snap gambor..bahan bukti..sebab ada sorang pegawai kat tmpt aku ni macam saja je nak cari salah aku..so,nanti kot2 dia tanya boleh ler aku tunjuk bukti,kan..

kemas dah ataih meja bos..

kat sofa pun sama gak..kemas je..
rak ada buh label
kabinet pun berlabel gak
wayar berserabut je..tak gheti nak kemas lagu mana..ikat je ler bagi nmpk cam cun sikit..
wayar ni pun sama gak..kasi ikat je..
opssss..tetiba ada kad lak..hmmmm..kemas2 jumpa ni..aku tak baca pun (boley caya ke aku tak baca.ngeeee).snap pic je sbb aku suka kad dia kiut je..


You Might Also Like

4 Comment

  1. nisa pun tengah nak buat 5s...seorang2 jer..sebab dlm opis nie saya seorang jer kuli2..yg len bos2 besar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloo ciannya..nasib saya kena buat untuk bos sorang je..yg lain2 buat sendirik..hehe

      Delete
  2. Habislah kalau dah start buat 5s memang penat! tapi ofis nampak cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu mummy..agak fenatttt but hasilnye mmg tempat keje kemas & teratur je.. :)

      Delete