mini 5S

16:05

Al kisahnya tadi aku dapat kol dari urusetia,dorang nak amik gambar bilik2 bos kat Kementerian untuk bertanding mini 5S..sepantas kilat aku kemaskan bilik bos aku yg bersepah2 ngan fail2 atas meja dia tu..bukannya aku tak nak kemas tapi hari ni aku kemas, esok dah menimbun2 fail & folder mesyuarat dalam tray tu..sampai kadang2 aku malaih nak kemas je..bos aku ni pemalaih sikit & tak baper nak kemas orangnya..gambar sebelum,aku lupa nak snap tadi sebab nak cepat b4 urusetia datang amik gambar..kat bawah ni hasilnya selepas..bezanya cuma fail2 yg menimbun dalam tray atas meja tu, aku dah bagus punya sorok kat dlm kabinet blkg tu..hihi..pandai tak aku..janji nampak kemas,kan..

hasil keja mengemas 15 minit..hehe..clean & clear

sofa bilik bos..sofa ni mmg selalu clean & clear je sbb bos aku jarang lepak kat sofa ni..

You Might Also Like

2 Comment