mencik,mencik,mencik

17:23

Aku menyampah,hokayyyyy ngan bos aku yg tak baper nak sedor diri tu.report ngan bini dia baru tau.tadi staff yg status anak dara tu dengan slambernya mintak duit ghaya kat bos aku..aku terkezut, bos aku bagi..so tadi aku pi merisik2 ngan anak dara tu, bos bagi baper hinggit..ngan bangga dia cakap, 'yg pasti bukan kaler merah'..erm,xkan ler bos aku bagi singgit @ 5 hengget je..confirm2 lebey,kan..x pe,x pe bos..nnti kalau ada keje-keje personal, suh anak dara tu buat yeak..saya buat keje yg bkaitan ofis je..bos kan baik..ngan anak dara tu boleh bagi duit ghaya,gi belanja makan..yg anak dara tu boleh tanya ngan aku "ko x gi mintak ke ngan bos?".helloooo,ex bos aku yang dulu tu tak yah mintak pun,dia bagi sendiri..siap masa ex bos aku ni bersara, aku dapat set pinggan mangkuk yg ala2 org kaya tu lagi..mencikkkk tul ngan bos yg ni..

You Might Also Like

10 Comment

  1. amboi... bos.. nak ngorat anak dara la tuh!
    hehehe.. tak pe la fiza bolayan la bos cam tu...
    tapi kalo dah dia arahkan kite wat keje dia, cam ner? tak kira la personal ke rasmi ke... nnt ckp kite ingkar perintah lak, potong gaji, hehehe!

    pst: kite eDD InsyaAllah 8.12.12..nnt dtg le jenguk kite.. doakan kite n baby sihat2 yea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bos saya yg baru ni gatai sikit.pntang tau org tu anak dara,hmmm mula le nk menggatai..ni tgh duk pikir camne nak elak klu bos bagi keje personal2.. :-)

      Delete
  2. hehehe,,,penah jumpa gak ngan bos tahi idung masin gitu...kalu dapat hamper bawa balik umah semua...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama ler ngan bos saya yg ni..kdg2 nyampah ngan attitude dia..peh tu ada time2 nk bgurau ngan staff tapi x kena..kita yg dgr,sakit hati..

      Delete
  3. ek eleh....dh mcm drama swasta plak...ank dara pi seduce bos...eeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besa ler nk ngikis bos je..pdhal dh ada boyprend..

      Delete
  4. salam Fieza,

    tak update ke ari ni heheheh...

    pst: me bersalin kat Hosp Putrajaya InsyaAllah, kalo katil tak penuh, kalo tak....... Hosp Serdang ke, tgk mane Hosp yg kosong, heeeee.... dtg tgk me n babies nnt.. InsyaAllah...doakan ku, n ku doakanmu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam emme..hari khamis kebizian melanda..smlm otw balik kg mr hubby.harini baru dpt mengupdate blog..

      Emme,oo..nnti ikut kekosongan spital ler yeak..insyallah,klu free ku melawatmu..hehe..moga emme n babies selamat n sihat2 je.

      Delete
  5. Huahuahua... Ini kes bos yg gatal ke anak dara yg gatal? tapi kan sy pon berbulu ngan anak2 dara yg gedik2 ni.. Nyampah... Bolayan je.. senang citer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama naik je dua2..yg bos sah2 gatai ler kan..yg anak dara tu untuk kepentingan..maklum ler bos baik giler ngan dia so disamping guna bos untuk peribadi,boleh ler ngadu pasai keje kat bos..huhu

      Delete