Feveret Mr Hubby

12:58

feveret mr hubby..bukan haruss dah tapi wajib kalau balik kg mr hubby kat Ipoh..


menu kat situ simple je..nasi putih,ayam goreng biasa @ ayam goreng berempah,campuran sayur sikit,kuah kari..tue je..tapi mmg sedap ler..layannnnn..hehe..murah pun murah..nama kedai ni klu x silap "Gerai makanan n minuman Rahamath" tapi mr hubby pnggil kedai Ali sebab owner dia nama Ali..kedai dia bersebelahan ngan Masjid Negeri Perak dekat ngan IPK Ipoh (tempat koje M.I.L)..kedai dia kecik je,x de la gah mcm Restoran 5 star..tapi yg penting mknan dia sedap especially ayam berempah tu..ni pun dh jadik feveret aku jugak..mr hubby yg ajar..hehe..btw,kedai ni bukak hari bekerja je dari 12-3 ptg..even dia bukak kejap tapi customer ramai..gambar kat atas ni masa aku ngan mr hubby balik Ipoh hari Jumaat lepas..ptt ler mr hubby ajak gerak awal hari jumaat tu,rupe2nye mr hubby nak gi makan kat sini..hmmm..syg,syg..ikut je la sbb aku pun suka makanan kat sini :-)

You Might Also Like

0 Comment