Boss aku daaa

10:20

Hari ni bos aku tak de..outstation ke Terengganu..petang ni baru balik KL tapi esok ler dia masuk keje..best tu..siap aku pasang radio, volume agak kuat jugak ler tapi kat dalam bilik aku je lah..hehe..Tadi tengah best2 aku melayari fb & bw, tetiba phone aku berbunyi..aku terus jawab guna earphone je coz kat earphone kan ada button untuk tekan jawab..conversationnya macam kat bawah..oleh sebab aku tak bukak phone sebab terus jawab guna earphone, aku tak tau sapa call..

me : hello??
org yg call : hello, u kat ne ni?
me : ni sapa ni (dalam nada yg agak tinggi)..hehe
**masa ni aku terus bangun, sekali tengok2 kat kaki sebelah pakai selipar ke tandas, sebelah pakai sandal dtg keje..haha..adoiyaiiii..nasib aku jawab phone dalam bilik aku je,buatnya 1 ofis aku meround..malu aiii..
org yg call : hahaha (gelak2)..
**biler dengar cara gelak tu baru aku dapat agak..
me : SUB (bos aku daaaa)..terus nada aku bertukar sopan2 gitewww..
SUB :  macamne memo yg hntr kat pejabat KSU..dah dapat balik (bos tanya pasal keje)
me : belum lagi..KSU minit memo tu kat Dato Timbalan untuk diskuss dulu..bla,bla,bla....

moral of the story, lenkali check kat phone sebelum jawab call..ni aku,men jawab je..suka suki tinggi sore kat bos..hehe..


You Might Also Like

4 Comment

  1. hahaha nasib la boss mesti bos tau akak tengah berpoya2 kat opis hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lyza,agaknya kot..dia leh agak P.A dia ni tengah hooray,hooray kat opis..hehe

      Delete
  2. Salam Fieza, hahaha...len kali jgn wat gitu tau.. tak kenal pun, wat2 kenal jew... drama lebih skit kalo kat tipon, takpe.. tak nampak kan, heheh.. tapi dari nada suara kite kene kawal la, heeee~ PA kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam eMMe..ai ai chip..serik den..pas ni klu jawab call,kena control sore bagi ayu2 sikit..hehe..tapi apapun next time b4 jawab call,saya kena tengok dulu kat phone sapa yg call..

      Delete